"Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео)

"Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео)
Маленький хлопчик обізвав президента Росії та жителів країни-агресора.

Маленький син лідера українського гурту O.Torvald Євгена Галича - 4-річний Данило, визвірився на громадян Росії та їхнього президента Володимира Путіна через напад на Україну.

Хлопчик у відео, яке на своїй сторінці в Instagram опублікував його батько, назвав росіян та Путіна тупими.

Доброго дня, мене звати Данило Галич, я з України. Росіяни, ви -тю-тю, ви тупі, особливо Путін, тому що ви напили на нашу рідню, там, де я живу..., - сказав хлопчик.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк показала історії біженців з "гарячих точок": "Вісім годин сиділи в підвалі і нескінченно бахкало" (відео). Телеведуча поспілкувалася з жителями різних регіонів, які через обстріли покинули свій будинок.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Тодоренко оскандалилася брехливим листуванням з Сергою: артист відповів на її закиди Тодоренко оскандалилася брехливим листуванням з Сергою: артист відповів на її закиди
Серга показав справжнє листування з Тодоренко.
"Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил "Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков ознайомився з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі Операції об’єднаних сил в рамках поїздки до району проведення ООС.
Loading...
Load next