Кота Степана з Харкова номінували на "Оскар" серед блогерів

Кота Степана з Харкова номінували на "Оскар" серед блогерів
Кота разом із господарями, номінували на престижну премію в індустрії інфлюенсерів World Influencers and Bloggers Awards 2022. Кошти від продажу квитків спрямують на допомогу Україні.

Церемонія нагородження лауреатів відбудеться 18 травня у Каннах, повідомили на офіційній сторінці премії.

Ми дуже розраховуємо на церемонію нагородження World Influencers and Bloggers Awards за участю понад 100 інфлюенсерів. Їхні дописи 18 травня допоможуть зібрати значну суму для дітей, які постраждали від війни в Україні, — сказано у повідомленні.

Також автори написали заклик для збору грошей

Мої дорогі друзі з Європи та США, якщо ви бажаєте приєднатися до події, ви можете придбати квитки. Усі кошти будуть передані на благодійність. Друзі-українці, котрі в Європі, теж приєднуйтесь! — йдеться у зверненні на сторінці кота в Instagram.

Нагадаємо, що жінка відомого футболіста яскраво висловилася про росіян. "Може, ще перед ними навколішки стати?" Влада Седан – про спроби достукатися до росіян та їхню мову. Телеведуча яскраво висловилася про намагання спілкуватися з росіянами й "доносити їм правду".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені
В Україні у листопаді у порівнянні з жовтнем кількість вакансій збільшилась на 18%.
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
В Україні ще більше котролюватимуть призначення житлових субсидій В Україні ще більше котролюватимуть призначення житлових субсидій
Міністерство соціальної політики запроваджує нововведення, які мають на меті ще сильніше посилити контроль за призначенням житлових субсидій для українців.
Loading...
Load next