"Може, ще перед ними навколішки стати?" Влада Седан – про спроби достукатися до росіян та їхню мову

"Може, ще перед ними навколішки стати?" Влада Седан – про спроби достукатися до росіян та їхню мову
Телеведуча емоційно висловилася про намагання спілкуватися з росіянами й "доносити їм правду".

Українська журналістка Влада Седан розповіла про ставлення до росіян і російської мови після повномасштабного вторгнення РФ до України та реакцію її чоловіка – футболіста збірної України й "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка – на пропозицію записати розмову з російським блогером. Свою позицію вона висловила в інтерв'ю "Денисов Time".

Седан заявила, що категорично відмовляється вживати російську мову, за винятком тих випадків, коли хоче послати росіян "за військовим кораблем".

Мені не важко спілкуватися російською, але минуло понад 40 днів війни, і все, що я можу сказати цією мовою, щоб мене почуло якомога більше людей: "Ідіть на**й". І вибачатися за ці слова я не буду", – сказала журналістка російською й далі перейшла на українську, адже вважає, що "продовжувати стукатися до російського народу немає ніякого сенсу".

Спершу Седан також намагалася звертатися до росіян із закликами виходити на мітинги, проте згодом зрозуміла, що це марно:

Я краще підійду й головою об стіну тричі вдарюсь – користі отримаю більше. Як мінімум кровопотік у голові покращиться... Можливо, ще перед ними навколішки стати?

На думку Седан, навіть ліберальні росіяни й опозиційні діячі не розуміють українців і не готові повноцінно проявити підтримку.

Для мене вже немає добрих росіян. Запитайте в Навального: "Чий Крим?" І на цьому вся його позиція", – відрізала телеведуча.

Також Влада розповіла, що її чоловік Олександр Зінченко відмовив у інтерв'ю російському блогеру й колишньому футболісту Євгєнію Савіну, який є ведучим YouTube-каналу "КраСава".

Просто я щиро не бачу сенсу в цьому ніякого. Давати інтерв'ю, "щоб якомога більше росіян почули правду". Ті, хто хоче знати правду, вони її знають. Але я не бачу, щоб щось змінювалося, – пояснила журналістка.

Також Седан додала, що в дописі "підтримки" Савіна, який він опублікував у соцмережах, блогер не назвав Росію країною-агресоркою й "продовжує риторику про "ми же братья", "в 2014 році обидві сторони були неправі".

В сенсі, б**ть? – емоційно відреагувала на це Седан і сказала, що їй "теж цікаво, що Женя Савін відповість [на запитання "Чий Крим?"].

Нагадаємо, що Слава Камінська засвітилася на сайті ескорт-послуг (фото). Співачка сприйняла цю новину з гумором.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next