Щоб допомогти українцям: Річард Гір продав свій колекційний кабріолет за $31 млн (фото)

Щоб допомогти українцям: Річард Гір продав свій колекційний кабріолет за $31 млн (фото)

Чимало зірок Голлівуду зараз допомагають Україні. Наприклад, Лів Шрайбер готує їжу для українських біженців, а режисер Кері Фукунага допомагає волонтерам у різних містах України.

Також підтримати українську націю, яка відважно бореться з рашистським нашестям, вирішив Річард Гір. Про це пише видання "Сьогодні".

Щоб допомогти нашій країні, американський актор продав свій колекційний кабріолет Jaguar XK8 1999 року. Раніше він виставив транспорт на автомобільний аукціон – Bring Trailer.

Автомобіль з колекції Річарда Гіра пішов з молотка за $31 750 (понад 916 млн грн).

Фото: Bring A Trailer

Як відомо, цей кабріолет артист придбав у 1999 році і проїхав на ньому лише 50 км. Згідно з інформацією аукціону, Гір був єдиним власником Jaguar і жодного разу не потрапляв із ним у ДТП.

Усі гроші від продажу машини Річард Гір розділить між благодійними фондами, які допомагають тим, хто постраждав від війни в Україні — World Central Kitchen та Open Arms Ukraine.

Окрім того, зірка Голлівуду після початку повномасштабної війни приєднався до міжнародної гуманітраної організації Care Crisis Ukrainian Fund, щоб допомагати українцям.

Жінки, діти, маленькі хлопчики і дівчатка, люди похилого віку змушені втікати від війни. Страх, голод, холод, поневіряння у пошуках безпеки та допомоги. Щоб висловити свою солідарність з народом України, і запевнити, що вони не залишені напризволяще, що не залишилися віч-на-віч з проблемами, я приєднався до Care Crisis Ukrainian Fund, – казав Річард.

Нагадаємо, раніше Дмитро Гордон насмішив фото у вишиванці та з вінком.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Дженніфер Еністон підтримала Україну через військове вторгнення РФ Дженніфер Еністон підтримала Україну через військове вторгнення РФ
Голлівудська актриса також приєдналася до збору коштів для українських біженців.
Loading...
Load next