Зірка та переможець «Голос. Діти» (2015), а також «Голос країни» (2020) розлучається

Зірка та переможець  «Голос. Діти» (2015), а також  «Голос країни» (2020) розлучається
Шлюб розривають після 4 місяців подружнього життя.

Український співак Роман Сасанчин та його дружина Іванна розлучаються. Закохані одружилися 4 місяці тому, перед народженням донечки Елізабет. 

Про те, що Роман та Іванна більше не пара, стало відомо зі сторінки дівчини в інстаграмі. Молода матуся опублікувала сторіз, однак не пояснила, чому вони вирішили розлучитися. Повідомила Іванна Сасанчин у Instagram.

Ми більше не сім'я! А все почалося понад місяць тому. Сумно, але вірю, що з часом переболить, – написала дівчина.

У грудні 2021 року закохані стали батьками. За декілька днів до народження донечки Елізабет вони зареєстрували свої стосунки в РАЦСі. Через війну Іванна з донькою на початку березня виїхали в Польщу, а Роман залишився в Україні. Як зазначає дівчина, проблеми в подружжя почалися саме місяць тому.

Нагадаємо, що "Я не знаю, де вони": Олександр Кривошапко про рідних, які пішки вийшли з Маріуполя. Співак Олександр Кривошапко, відомий завдяки шоу "Х-фактор", народився в Маріуполі. Його рідні були там, коли Росія пішла на Україну війною.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Тіна Кароль емоційно звернулася до чоловіка в роковини його смерті (фото) Тіна Кароль емоційно звернулася до чоловіка в роковини його смерті (фото)
Дев'ять років тому, 28 квітня 2013-го, від раку помер чоловік Тіни Кароль.
Скандальна Саша Бо після розлучення знову виходить заміж (фото) Скандальна Саша Бо після розлучення знову виходить заміж (фото)
Українська блогерка з двома дітьми, яка нещодавно мала "гучний" розрив шлюбу з минулим чоловіком, прийняла пропозицію коханого.
Мережа обурена: Роман Сасанчин продає квартиру у Києві, яку виграв на "Голосі країни-10" Мережа обурена: Роман Сасанчин продає квартиру у Києві, яку виграв на "Голосі країни-10"
Український співак, переможець "Голосу.Діти" та "Голос країни" Роман Сасанчин спантеличив шанувальників заявою.
Loading...
Load next