"Маю інші стосунки": Харчишин розлучився зі своєю офіційною дружиною

"Маю інші стосунки": Харчишин розлучився зі своєю офіційною дружиною

Відомий український рок-музикант, фронтмен гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин поділився новинами з особистого життя. Зірка розлучився зі своєю офіційною дружиною Юлією, з якою був разом з 2009 року, і заявив про нові стосунки.

На своїй сторінці у Facebook Харчишин зізнався, що це сталося ще до війни. За словами артиста, вже тоді він мешкав в іншому місці з іншою жінкою.

На жаль, життя не завжди таке, яким ми його уявляємо, незважаючи на соціальні стандарти та зобов'язання. Іноді воно змінюється незалежно від нас. Ще до війни ми перестали бути фізично подружжям. Я жив іншим життям в іншому місці, в іншому будинку і мав/маю інші стосунки, – написав співак.

В той же час Харчишин підкреслив, що він будував будинок під Гостомелем, який зруйнували російські окупанти, і в якому до початку війни мешкали його діти з матір'ю. Тому всіляко намагатиметься зробити все для наближення перемоги України у війні з РФ, після чого відразу ж почне відбудовувати зруйноване житло.

Щоб мої діти мали свою Україну і їм було куди повернутися. Щоб вони не втратили це почуття "вдома". І жодна пог*нь не завадить мені це зробити, – підсумував музикант, так і не назвавши ім'я своєї нової обраниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Злату Огнєвіч вже тривалий час переслідує божевільний маніяк.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next