"Ми з сестрою не встигли": Позитив повідомив про смерть батька

"Ми з сестрою не встигли": Позитив повідомив про смерть батька

Автор та учасник гурту Mozgi Позитив (Олексій Завгородній) в інтерв'ю програмі ЖВЛ уперше розповів про смерть батька, з яким майже не спілкувався 15 років.

Це я вперше говорю. Мій тато помер одразу, коли ми приїхали на Закарпаття. Він помер не через війну. По здоров’ю. Нам його родина, яка там була у нього, нам ніхто, ані моїй мамі, ніхто нічого не сказав. Товариш родини зателефонував моїй мамі й сказав про те, що батька вже нема. У мене двояке відчуття. Я просто це прийняв. Моя сестра плакала. Бо ми з нею два місяці до цього розмовляли й кажемо: „Може, все-таки до баті заїдемо? Якщо він не хоче, може, ми зробимо перший крок? Не встигли“, — зазначив музикант.

За словами Позитива, у нього були непрості стосунки з батьком. Останні 15 років Олексій майже не спілкувався з батьком.

Не було і немає у мене якоїсь такої образи сильної. Просто я розумію, що у нього є там внуки, інша сім'я. Він не був один, тому я якось не сильно переживав. Хотілось, звісно, і дуже багато розповісти йому. Але сподіваюся, що він зараз бачить. Але думаю, що він ці 15 років бачив мене. Може, навіть через це він не хотів з нами спілкуватися, бо бачив все, — зізнався артист.

Також Позитив з початком російського вторгнення всіма силами намагається допомогти Україні подолати “ненависного сусіда”. Музикант займається волонтерством і зізнається, що жодного разу не задумувався про виїзд за кордон. Про це він розповів в "По-своєму подкаст".

Я розумів, що буду тут, якою б не була ситуація. Багато хто намагався виїхати. Це просто клоуни. Смішно, – заявив український музикант.

Слід зазначити, що Олексій Завгородній (справжнє ім’я співака) багато допомагає вимушеним переселенцям на заході України. Нещодавно, музикант влаштував концерт у Львові для дітей, які втікали від війни.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських заспівала разом з The Black Eyed Peas та виголосила палку промову.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Російські блогери почали вибачатися за війну в Україні Російські блогери почали вибачатися за війну в Україні
Вікторія Боня та Настя Івлєєва звернулись до українців.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next