"Не хороші і не погані": Харчишин пояснив, як правильно називати росіян одним словом

"Не хороші і не погані": Харчишин пояснив, як правильно називати росіян одним словом

Музикант впевнений, що ділити росіян на "хороших" та "поганих" немає сенсу.

Український виконавець, лідер групи "Друга ріка" Валерій Харчишин, після ракетного удару окупантами по Кременчуку, заявив, що "хороших рускіх" не існує.

На своїй сторінці у Фейсбуці 48-річний музикант виклав пост-картинку, на якій закликав не називати росіян "орками" чи "рашистами", а також ділити їх на "хороших" та "поганих".

Припиніть створювати підгрупу поганців з рф. Вони всі росіяни. Не хороші і не погані. Росіяни, — написав у мережі Харчишин.

У коментарях під постом підписники артиста пишуть, що називають жителів рф по-різному: "У нас на фронті їх називають просто пі**ри", "Вбивці та ґвалтівники", "Народ виродків називається росіяни і треба називати все своїми іменами".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти після мародерства підірвали будинок Могилевської в Бучі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Російські блогери почали вибачатися за війну в Україні Російські блогери почали вибачатися за війну в Україні
Вікторія Боня та Настя Івлєєва звернулись до українців.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next