"Вони повинні виграти": представник Ізраїлю на Євробаченні підтримав Україну (відео)

"Вони повинні виграти": представник Ізраїлю на Євробаченні підтримав Україну (відео)
Michael Ben-David сказав, що українці повинні виграти не тільки музичний конкурс, а й війну за свою країну.

Представник Ізраїлю на Євробаченні-2022 Michael Ben-David дав інтерв'ю, в якому виголосив зворушливу промову на підтримку України. Він сказав, що його мама родом з України, а в Києві досі залишилися деякі родичі - тітка і племінники. 

Уривок інтерв'ю музиканта опублікований на офіційній сторінці Євробачення від "Суспільного" в Instagram.

Всі кажуть, що Україна на першому місці на Євробаченні. Я кажу, що це ніщо. Вони повинні виграти все. Вони повинні відвоювати свою країну. Не тільки Євробачення. Тому що ніхто не розуміє, через що вони проходять зараз. Тому це дуже важко. І я сподіваюся, це скоро закінчиться, - висловився Michael Ben-David. 

Нагадаємо, що Євробачення 2022: ставки букмекерів на переможця значно змінилися. Україні пророкують неймовірну перемогу на конкурсі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україні відмовили у проведенні "Євробачення-2023": у Києві з цим не згодні (відео) Україні відмовили у проведенні "Євробачення-2023": у Києві з цим не згодні (відео)
Прийняти "Євробачення-2023" може Велика Британія, яка посіла друге місце.
"Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео) "Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео)
Підозри у фальсифікації голосів, Аліна Паш в окупованому Криму, упередженість суддів — у статті пояснюємо, що сталося на Нацвідборі.
Українка Олена Усенко зайняла 6 місце на дитячому «Євробаченні» (відео) Українка Олена Усенко зайняла 6 місце на дитячому «Євробаченні» (відео)
Професійне жюрі країн-учасниць та глядачі віддали нашій представниці 125 балів.
Loading...
Load next