Євробачення 2022: ставки букмекерів на переможця значно змінилися

Євробачення 2022: ставки букмекерів на переможця значно змінилися
Україні пророкують неймовірну перемогу на конкурсі.

Цього року Україну на наймасштабнішому пісенному конкурсі представлятиме група Kalush Orchestrа з піснею "Stefania", присвяченій мамі соліста і всім жінкам, які вберігають своїх дітей від жахів війни.

Фото: з відкритих джерел

Група вже двічі репетирувала свій номер перед конкурсом. Відзначається, що Kalush Orchestrа внесли деякі зміни в свій номер - будуть інші зображення на екрані, інші костюми, тіні з орнаментом, а також на екрані з'являться очі мами соліста Стефанії.

Фото: eurovision.tv

Після другої репетиції букмекери оновили свої прогнози щодо переможця. Якщо раніше коефіцієнт перемоги України становив 42%, то зараз - аж 43%. З великим розривом, в 13%, від Kalush Orchestrа відстає Італія.

Нагадаємо, що "Якщо є мозок, його не промиєш", – Римма Зюбіна про російських колег-боягузів (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Вони повинні виграти": представник Ізраїлю на Євробаченні підтримав Україну (відео) "Вони повинні виграти": представник Ізраїлю на Євробаченні підтримав Україну (відео)
Michael Ben-David сказав, що українці повинні виграти не тільки музичний конкурс, а й війну за свою країну.
Два українські фільми здобули нагороди на кінофестивалі у США (відео) Два українські фільми здобули нагороди на кінофестивалі у США (відео)
Українська режисерка Марина Ер Горбач отримала нагороду за кращу режисуру світового художнього кіно, також премію за кращу режисуру фестивалю здобув спільний дансько-українсько-шведський фільм.
Loading...
Load next