Джамала виставила на аукціон особливу сукню з Євробачення (фото)

Джамала виставила на аукціон особливу сукню з Євробачення (фото)

Українська співачка Джамала виставила на аукціон сукню у якій відкривала “Євробачення 2017”. Про це на своїй сторінці Facebook написала Джамала.

У 2017 році її створила дизайнерка Юлія Магдич. Для мене це більше, аніж просто річ, це справжній витвір мистецтва, у якому зійшлись традиції та історія моєї країни, - зазначила співачка.

Вбрання Джамала виставила на аукціон Catawiki. Усю виручку обіцяє передати ЗСУ та постраждалим від війни українцям.

Сукня стане ключовим лотим благодійного аукціону, який запускає Catawiki. Він проходитиме з вівторка, 10 травня до середи, 18 травня (22:00, Київ) на сайті catawiki.com.

Наразі платформа Catawiki вже допомогла зібрати 100 000 євро, що були передані фонду ЮНІСЕФ для підтримки українських дітей та родин.

Нагадаємо, що зірка "Кварталу 95" та учасниця шоу "Голос країни" Віра Кекелія знову вагітна (фото).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У сукні за майже 19 тисяч гривень: Леся Нікітюк вразила стильним образом у Таїланді У сукні за майже 19 тисяч гривень: Леся Нікітюк вразила стильним образом у Таїланді
Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилась фото з Таїланду. Вона продемонструвала стильний образ у блакитній сукні-сорочці.
"Хочеться плакати": співачка Джамала втратила близьку людину "Хочеться плакати": співачка Джамала втратила близьку людину
У коментарях підписники та шанувальники Джамали висловили їй співчуття та слова підтримки.
"Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото) "Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото)
Щоб відволіктися від тривог минулого року, співачка вирішила полетіти на відпочинок.
Loading...
Load next