У сукні за майже 19 тисяч гривень: Леся Нікітюк вразила стильним образом у Таїланді

У сукні за майже 19 тисяч гривень: Леся Нікітюк вразила стильним образом у Таїланді
Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилась фото з Таїланду. Вона продемонструвала стильний образ у блакитній сукні-сорочці.

Відома українська блогерка та телеведуча Леся Нікітюк кілька тижнів відпочивала в Таїланді. Днями вона поділилась новими фото у Instagram.

Фото: Instagram Лесі Нікітюк

Знаменитість зробила ефектні фото на тлі заходу сонця. Вона позувала перед камерою у блакитній сукні-сорочці на ґудзиках зі вставленим топом. Таке вбрання від бренду Jacquemus на офіційному сайті коштує 660 доларів – приблизно 18,6 тисячі гривень.

Ведуча поєднала сукню з коричневими босоніжками на високих підборах. Вона зібрала волосся у хвіст та доповнила образ сережками.

Фото: Instagram Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завершила трендовий аутфіт легким макіяжем, підкресливши очі тінями й нафарбувавши губи блиском.

Таїланд 2022. Ну а тепер до роботи, – написала ведуча під фото. Ймовірно, вона вже повертається до України.

Нагадаємо, що Бред Пітт подав до суду на Анджеліну Джолі через російського олігарха. Бред каже, що він один зробив виноробню успішною, бо до 2013 року Джолі мало що робила у цьому напрямку.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Через коронавірус: гурт Måneskin скасував свій концерт у Києві Через коронавірус: гурт Måneskin скасував свій концерт у Києві
Під час нової хвилі штаму коронавірусу «Омікрон» МОЗ прогнозує по 60 тис. нових випадків захворюваності в Україні щодня.
В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені
В Україні у листопаді у порівнянні з жовтнем кількість вакансій збільшилась на 18%.
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
Loading...
Load next