Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська

Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.

Дехто з зірок як зараз, так і до війни віддали перевагу кар’єрі в Російській Федерації. Саме про них співачка висловилась конкретно і безжально. Повідомляє УНІАН.

Я не думаю про них взагалі. Ці люди для мене мертві. Бо тільки мертвий між рідними, яких обстрілюють у твоїй країні, і кар’єрою у країні терористів може обрати кар’єру. Їх для мене не існувало з 2014 року. Зараз - тим більше, - сказала Цибульська.

Нагадаємо, що "Доброго вечора, ми з України!": у Кременчуці автори хіту отримали відзнаки (відео). Цей трек постійно звучить в ефірі цілодобового інформаційного марафону.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські блогери почали вибачатися за війну в Україні Російські блогери почали вибачатися за війну в Україні
Вікторія Боня та Настя Івлєєва звернулись до українців.
"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія "Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.
Loading...
Load next