Американська телеведуча Еллен Дедженерес пожертвувала $30 тис. українцям (відео)

Американська телеведуча Еллен Дедженерес пожертвувала $30 тис. українцям (відео)

Американська ведуча Еллен Дедженерес пожертвувала $30 тис. українцям. В гостях у Дедженерес з'явилася голлівудська акторка із Чернівців Міла Куніс, яка активно допомагає Україні під час російської агресії. Про це пише НВ.

В ефірі програми кінозірка повідомила, що їй вдалося зібрати для рідної країни 35 мільйонів доларів. Дедженерес також вирішила зробити пожертвування і вручила Куніс чек на 30 тисяч доларів, щоб допомогти українцям.

Те, що відбувається в Україні, розриває моє серце. Я не уявляю, як це для тебе, адже це твоя рідна країна, країна твоєї родини. Ти вже зібрала 35 мільйонів доларів. І я подумала, як я можу допомогти людям, які страждають і проходять через все це... Я хотіла б забрати трохи болю у тих, хто проходить через це. Те, що відбувається просто несамовито. Тому сьогодні я хотіла б дати тобі 30 тисяч доларів, — заявила Дедженерес.

Своєю чергою американський актор Річард Гір уперше заспівав на концерті на підтримку України. Цей момент зняла Джамала на заході у легендарному залі Carnegie Hall у Нью-Йорку.

На відео, опублікованому співачкою в Instagram, можна помітити, що ведучий концерту Річард Гір також співає разом із присутніми на сцені. Нехай актор і без мікрофона, він усім своїм виглядом висловлює підтримку України.

Хочеться ще дуже багато всього сказати, але я просто залишу вам Річарда Гіра, який співає вперше на концерті для України. Усі артисти дуже щиро підтримували Україну. Ми переможемо! – підписала ролик Джамала.

Про цей захід співачка розповіла докладніше в Instagram, і показала ще кілька уривків із виступів.

Брала участь у Global Citizen Now: виступ та відкрите інтерв’ю. Фіналом став захід у Carnegie Hall. Найкращі музиканти у Нью-Йорку зібралися, щоб зібрати кошти на медичні потреби України, – додала зірка.

Нагадаємо, раніше Річард Гір продав свій колекційний кабріолет за $31 млн для допомоги українцям.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн
У США виділили додаткову фінансову допомогу у розмірі 7,5 мільйонів доларів для українських військових та Збройних Сил України.
Loading...
Load next