Телеведуча Лілія Ребрик різко послала фанатів Путіна (фото)

Телеведуча Лілія Ребрик різко послала фанатів Путіна (фото)
Ребрик закликала відписатися від неї тих, хто підтримує диктаторський режим путіна.

Українська телеведуча Лілія Ребрик опублікувала в Instagram пост, в якому звернулася до своїх підписників, що підтримують злочинний режим Кремля.

Дорогі мої! У цей недільний день я прошу: всі, хто проти України, хто за Росію, для кого Путін - ок, хто називає війну спецоперацією або ті, хто її підтримує, - будь ласка, відпишіться. Вам тут не місце. Тому що коли заходжу в коменти, то шокуюся, - написала Ребрик.

Вона додала, що зараз "золотої середини" бути не може. Кожен повинен зайняти певну позицію.

"Золотої серединки" немає: йде війна, негласно оголошена Росією, кремлівський диктатор намагається вгамувати свої апетити, хоча вже зрозумів, що ми йому – не по зубах. Вбивають наших людей, наших військових, дітей. І всім зрозуміло, хто винен. І крапка. А якщо незрозуміло, то відписуйтеся, будь ласка. Тут вам не місце нелюбові до України та її народу, - додала телеведуча.

Нагадаємо, що зірки "Кварталу 95" жорстко висміяли перехоплену розмову окупанта з дружиною (відео). Актори новою пародією підняли настрій усім українцям.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
Хотіла зробити селфі: в Іспанії загинула українська туристка Хотіла зробити селфі: в Іспанії загинула українська туристка
25-річна дівчина впала зі скелі, коли намагалася зробити "селфі". Рятувальники змогли дістатися до неї, витягнути з води та доправити в порт.
Топ найпопулярніших туристичних місць України за версією Google - рейтинг Топ найпопулярніших туристичних місць України за версією Google - рейтинг
Компанія Google на запит Державне агентство розвитку туризму України надала інформацію про туристичні місця в Україні, які за 9 місяців 2021 року лідирують за кількістю пошукових запитів Google-Maps&Search.
Loading...
Load next