Даніель Салем зізнався, що втратив слух назавжди (відео)

Даніель Салем зізнався, що втратив слух назавжди (відео)

Український телеведучий Даніель Салем з перших днів війни в Україні перебуває в лавах Збройних сил. Він захищає нашу країну від російських окупантів, які вдерлися 24 лютого і влаштували справжній колапс.

Нещодавно Салем зізнався, що отримав контузію на війні. В результаті він втратив слух на ліве вухо. Лікарі кажуть, що, швидше за все, слух не повернеться, але Даніель не впадає у відчай.

Я потрапив під вибухову хвилю. Я ліг на землю, і вона потрапила мені прямо у вухо. Це був ближній бій, - сказав Даніель у програмі "Ранок з Україною".

Він додав, що бачив окупантів на власні очі, вони знаходилися від його позиції буквально в декількох метрах. 

Нагадаємо, що топмодель Аліна Байкова таємно пронесла український прапор на Каннський кінофестиваль. Дівчина сховала маленький український прапор у ліф сукні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
"Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок "Ви неймовірні", - Дженніфер Еністон звернулася до українок
Актриса закликала світ допомагати українським жінкам.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next