Топмодель Аліна Байкова таємно пронесла український прапор на Каннський кінофестиваль

Топмодель Аліна Байкова таємно пронесла український прапор на Каннський кінофестиваль
Дівчина сховала маленький український прапор у ліф сукні.

Українська топмодель Аліна Байкова відвідала червону доріжку Каннського кінофестивалю, який закінчився ще на початку червня. Тоді вона пішла проти правил і пронесла з собою маленький український прапор. Про це вона розповіла в коментарі Insider.

Дівчина сховала прапор в ліф сукні, а після того, як до неї наблизилися фотографи, дістала жовто-сині прапор і стрічку, щоб привернути увагу до війни в Україні. 

Я неймовірно пишаюся тим, як я з'явилася на ній, як її пройшла. До своєї яскраво-рожевої сукні я прикріпила жовто-блакитну стрічку, а в руках тримала мініатюрний прапор України. Але чого це вартувало, - розповіла Байкова.

Модель зазначила, що дуже переживала через українську символіку, адже виходити з нею на червону доріжку було заборонено правилами фестивалю. За її словами, вона довго зважувалася на цей крок, але впевнена, що прийняла правильне рішення.

Я довго зважувалася на цей крок, але розуміла, що повинна максимально використовувати свою популярність і свій голос на підтримку України, – додала модель.

Нагадаємо, що Олексій Дурнєв зізнався, як покарав би путіна за війну проти України (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next