"Тепер лише "Раша гудбай": Вєрка Сердючка виступила на благодійному концерті у Амстердамі (відео)

"Тепер лише "Раша гудбай": Вєрка Сердючка виступила на благодійному концерті у Амстердамі (відео)

В Амстердамі (Нідерланди) 21 червня відбувся благодійний концерт зірок Євробачення Embrace Ukraine – #StrivingTogether, у якому взяла участь і володарка другого місця на конкурсі 2007 року Вєрка Сердючка. Андрій Данилко у своєму знаменитому образі вперше за 15 років виконав пісню Dancing Lasha tumbai, у якій росіянам замість "Лаша тумбай" чулося "Раша гудбай", зі зміненим текстом. Артист заявив, що тепер його хіт офіційно називається Dancing Russia goodbye. Про це пише Obozrevatel.

Я ніколи не співала "Раша гудбай". Тільки "лаша". Але тепер лише "Раша гудбай" і це ще м'яко кажучи, – промовила Сердючка під час виходу на сцену. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі 1+1.

Тисячі єврофанів в Амстердамі підспівували українській зірці у сріблястому костюмі рядки, які тепер назавжди залишаться незмінними.

Змінилися і костюми музикантів із команди Сердючки. Гітаристи, барабанщик та інші інструменталісти вийшли на сцену у чорних футболках з білими написами "Х*Й ВІЙНІ" та "F**K THE WAR". Ось тільки насправді всі слова були без зірочок і, відповідно, без цензури.

На екрані позаду виступаючих демонструвалася цитата з пісні СТАСІК "Колискова для ворога": "Ти ж хотів землі цієї, тож тепер змішайся з нею".

Після виконання Dancing Russia goodbye Сердючка проскандувала свою вже культову фразу: "Геть з України, москаль некрасівий. Геть! Геть! Геть!"

Нагадаємо, раніше Олексій Дурнєв зізнався, як покарав би путіна за війну проти України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next