"Виявляється вона — гомофобка": травесті-діва Монро відреагувала на слова Ірини Федишин щодо ЛГБТ

"Виявляється вона — гомофобка": травесті-діва Монро відреагувала на слова Ірини Федишин щодо ЛГБТ

Українська співачка Ірина Федишин знову опинилась у центрі скандалу через свої висловлювання. Цього разу вже через гомофобні.

Говорячи про конкурс Євробачення 2022 та коментуючи скандал з оцінками національного журі артисту з Польщі, Федишин заявила, що вважає, представників ЛГБТ «грішниками» (на відео з 13 хвилини).

Я цього не розумію. Для мене це є гріх. Ми всі відповідатимемо перед Богом. На Євробаченні ми бачимо таких учасників, — сказала Федишин.

На такі заяви відреагувала травесті-діва Монро, яка активно відстоює рух сексуальних меншин.

Зірка у своєму Фейсбук зізналась, що шокована словами Федишин.
 

Мій мозок палає: виявляється співачка Ірина Федишин — гомофобка, вважає ЛГБТ грішниками, які себе руйнують (це пряма мова). І її запрошують в журі самого егегейського конкурсу в Європі. Як так, Карл? Бл*дь. Ну, сиди у своєму маленькому храмі, співай для духовних віруючих. Маленька біографічна довідка: має економічну освіту та закінчила музичну школу. Отаке, – поділилась Монро.

Повз цієї заяви не зміг залишитися осторонь український співак MELOVIN, який є відкритим бісексуалом. У своєму блозі в Instagram артист написав, що думає з цього приводу.

Ірунь, членкиня! Ти не розумієш, як ставити бали від України на "Євробаченні"…Про що далі говорити? Конкурс, який спонукає до толерантного ставлення до представників LGBT. Тобі для суддівства "розвратного", "гріховного", "гомогейського" конкурсу довелося зробити над собою СТРАШНЕ зусилля, а потім помити рот з милом, сходити в церкву і поставити свічку за упокій своєї кар‘єри! Візьми свої малесенькі гріхи у свої малесенькі долоньки і як "маленька Люда" йди в ліс, - різко висловився MELOVIN.

Трохи гомофобії та "руйнування". Гомофобії у вільній та демократичній країні місця немає! Ми не в московії, пані Ірина Федишин, - раніше заявляв він.

Гнівно висловилася на адресу Федишин співачка Анастасія Приходько, дорікнувши Ірину в тому, що вона все ж ставила свої оцінки в конкурсі не за творчість.

А ось в чому "Ізюм". Через геїв все! І на конкурсі вона бачила їх багато. Ну ніколи я не бачила, щоб людина себе власноруч так швидко закопувала. Це що, натяк на поляків? А якщо і так, ти тоді кажеш: "Це не політичний конкурс, треба голосувати за мистецтво". А тепер: "За геїв не голосую...", - написала Приходько у себе на Facebook. 

Нагадаємо, раніше Бєдняков відповів російським "писакам" на звинувачення у "зраді" Маріуполя.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next