Коля Сєрга вперше написав і виконав пісню українською мовою (відео)

Коля Сєрга вперше написав і виконав пісню українською мовою (відео)

Український музикант та телеведучий Коля Серга, який зараз обороняє рідну країну у лавах ЗСУ, представив свою першу пісню українською мовою. Він зазначив, що написав текст, сидячи в казармі.

Про це він розповів у інтерв'ю Олесі Бацман. У ході розмови він презентував свою першу україномовну пісню. 

Артист зізнався, що спочатку хотів написати слова російською мовою, а потім перекласти українською, але коли сів писати слова, текст сам "народився" саме державною мовою. Серга поділився, що ця пісня – про демона та перемогу України.

Якийсь час тому я записав вірш на підтримку херсонців. І після цього було дуже багато листів від херсонців. У тому числі від руху "Жовта стрічка" – рух ненасильницького опору. Ми почали спілкуватися, і я подумав: "Яке круте метафоричне рішення того, що тимчасово окуповані території – це жовтий колір, і як доповнення цього вільні території – це синій колір. Синій назустріч жовтому. У цьому з'являється та неймовірна сила, яка звільнить усе, що належить Україні, - розповів Серга.

Вас також може зацікавити стаття: "Не хороші і не погані": Харчишин пояснив, як правильно називати росіян одним словом

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Трек-диверсант: Позитив різко звернувся до росіян у новій пісні (відео) Трек-диверсант: Позитив різко звернувся до росіян у новій пісні (відео)
Це остання російськомовна пісня Завгороднього.
Монатік здивував фанатів спортивними трюками на Мальдівах (фото) Монатік здивував фанатів спортивними трюками на Мальдівах (фото)
Співак позував стійкою на голові, зануреній у воду.
Loading...
Load next