Трек-диверсант: Позитив різко звернувся до росіян у новій пісні (відео)

Трек-диверсант: Позитив різко звернувся до росіян у новій пісні (відео)
Це остання російськомовна пісня Завгороднього.

Український співак Олексій Завгородній, найбільш відомий як Позитив, випустив сольний трек російською мовою. Композицією музикант намагається донести росіянам, як українці ставляться до «русcкого міра».

 Про зйомки кліпу та пісню співак розповів Insider.

Немає ніякого миру – росіяни принесли руйнування й біль на мою землю. Вони розпалюють полум’я світової війни. Тому більше не буде російських назв вулиць в українських містах та селах, не буде романів, віршів та пісень. Разом із тисячами наших дітей, матерів, батьків — вони спалені в полум’ї від російських бомб і ракет, – зазначає співак.

Завгородній також розповів, що нова пісня "Ничего личного" була написана в перший місяць війни. Автором став Андрій Безкровний, який також написав хіт для "Время и стекло" - "Дим".

Таким чином, Андрій Безкровний написав першу україномовну пісню "Время и Стекло" і останню російськомовну.

Ми не могли повірити, що все буде настільки серйозно, жахливо та криваво. Звичайно ж, будь-яка новина про вибухи, прильоти, окупацію наших мирних міст — це велика трагедія. Агресія та злість переповнювали нас усіх. Жартома ми називаємо його "треком-диверсантом", адже він написаний російською мовою, — зізнався Олексій Загородній журналістам видання.

Також музикант порушив питання мови, зазначивши, що відтепер усі його треки будуть написані саме українською.

Вважаю, що всі медійні люди мають бути прикладом для народу та у публічній площині спілкуватися українською мовою. Так само й пісні мають бути написані українською, бо російська — це мова ворога, — розповів Завгородній.

Увага: відео містить нецензурну лексику!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next