За паспортом є чоловіком: Монро розповіла, чи можуть їй вручити повістку (відео)

За паспортом є чоловіком: Монро розповіла, чи можуть їй вручити повістку (відео)

Травесті-діва Монро, яка за паспортом є чоловіком, не збирається ховатися від військкомату. Хоча зброю до рук, скоріш за все, не візьме.

Та попри те, що зірка є військовозобов'язаною, на службу в Збройні сили України її не візьмуть за медичними показниками. Подробицями поділилася в інтерв'ю для YouTube-програми "Це ніхто не буде дивитися", передає "Gazeta.ua".

Я піду далі, на медкомісію і буде огляд у психіатра. З діагнозом "трансгендерність" в армію не беруть. Я не зверталася до психіатра для отримання довідки про трансгендерність. Мене влаштовувала моя біологічна стать, мене влаштовувало те, що за документами я чоловік, але в соціальній площині я живу як жінка. Мене це влаштовувало. Але війна нагадала, що ми живемо в бінарній гендерній системі, – поділилася Монро.

Наголосила, що є безліч способів, як саме вона може допомогти країні в армії. Як-от, працювати в тилу не на бойових посадах. Наголосила, що залишається в Україні і робитиме все для якнайшвидшої перемоги.

Я не планувала виїжджати за кордон і не планую. Я мріяла жити на океані в Португалії. Я планувала десь через 3-5 років туди приїхати, зробити це свідомо, підготуватися. Таким чином, що війна почалася і я тікаю з України... Я так не хочу. Я відчуваю себе в Україні більш-менш безпечно. Я не хочу жити з усвідомленням того, що російська армія змусила мене залишити домівку, – резюмувала травесті-діва.

Нагадаємо, раніше травесті-діва Монро відреагувала на слова Ірини Федишин щодо ЛГБТ.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео) "Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео)
Маленький хлопчик обізвав президента Росії та жителів країни-агресора.
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Модель Prada і Lacoste на передовій: що відомо про 21-річного хлопця з Броварів (фото) Модель Prada і Lacoste на передовій: що відомо про 21-річного хлопця з Броварів (фото)
Зараз Лев Улесов захищає Україну від російських окупантів.
Loading...
Load next