"Закрий на х*й свою передачу": Мірзоян емоційно закликав Єфросиніну та Полякову закінчити свій проєкт (відео)

"Закрий на х*й свою передачу": Мірзоян емоційно закликав Єфросиніну та Полякову закінчити свій проєкт (відео)
Співак переконаний, що на українську мову всі медійні персони мали перейти не після 24 лютого, а бодай після окупації Криму та війни на Донбасі у 2014 році.

Відомий український співак Арсен Мірозян відреагував на мовний скандал, який розгорівся через YouTube-шоу "Взрослые девочки" Маші Єфросиніної та Олі Полякової. В інтерв'ю 24 каналу Мірозян порадив зіркам або перейти на українську мову, або закрити свою передачу.

Оці всі відмазки: "Я не можу українською спілкуватися". То не роби того взагалі. Не виходь в ефір, бл*ть, не спілкуйся з людьми, закрий на х*й свою передачу. Просто закрий на х*й. Як дивитися таку передачу, коли російська мова як червона ганчірка для бика? Знову, виходить, є за і проти. Знову розбрат, – вважає Мірзоян.

Співак запевняє, що ще до 2014 року російські артисти приїжджали в Україну й казали:

Люди, самоідентифікація – це дуже важлива штука, а особливо в публічній площині.

Тож він переконаний, що на українську мову всі медійні персони мали перейти не після 24 лютого, а бодай після окупації Криму та війни на Донбасі у 2014 році.

Я думаю, що з 2014 року, коли почалася війна, Мінкульт мав щось робити, артисти мали усвідомити це. Але, як ми бачимо, не подіяло. І мало того, зберегли русскій мір і прітащілі его сюда. Отака історія, – наголошує Арсен Мірзоян.

Нагадаємо, що Ілон Маск та співзасновник Google Сергій Брін посварилися через жінку й припиняють спільний бізнес, - Wall Street Journal.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі зниклими безвісти залишаються понад 250 осіб, - Денісова На Донбасі зниклими безвісти залишаються понад 250 осіб, - Денісова
На окупованому Донбасі 258 українців зникли безвісти, у тому числі 67 військовослужбовців та резервістів.
Вікіпедія та JBL втрапили у скандал з картою України Вікіпедія та JBL втрапили у скандал з картою України
В україномовній версії онлайн-енциклопедії "Вікіпедія" була мапа Росії з українським Кримом. А компанія JBL на своїй Instagram-сторінці розмістила ілюстрацією мапи України без окупованих територій.
Зеленський ввів санкції проти Фукса, Фірташа та оточення Путіна Зеленський ввів санкції проти Фукса, Фірташа та оточення Путіна
Обмежувальні заходи стосуються не лише Фірташа й Фукса, а й також декількох сотень людей та юридичних осіб.
Loading...
Load next