"Світло переможе темряву": у ДСНС нагородили Злату Огнєвіч (фото)

"Світло переможе темряву": у ДСНС нагородили Злату Огнєвіч (фото)

Співачка Злата Огнєвіч отримала почесну нагороду від ДСНС (Державна служба надзвичайних ситуацій) за свою пісню "Світло", яку вона присвятила героїчним подвигам українських рятувальників.

Голова  ДСНС Сергій Крук особисто вручив артистці найвищу нагороду рятувальників "Знак пошани". Фото зустрічі з'явилися в Інстаграмі служби та на сторінці співачки. 

Наша Злата. Рівно тиждень тому ми уперше побачили і почули "Світло" — зворушливу і життєствердну присвяту героїчній роботі українських рятувальників. Сьогодні ж голова ДСНС Сергій Крук особисто подякував Златі Огнєвіч за цю пісню і вручив їй найвищу відзнаку Служби — нагрудний знак "Знак пошани". Світло переможе темряву, а Україна — жорстокого і підступного ворога. Віримо, що так і буде, — йдеться в повідомленні ДСНС.

Нагадаємо, раніше Кікабідзе назвав дії путіна в Україні геноцидом.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео) Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео)
Катерина Павленко виступить перед центральним поєдинком 31-го туру Серії А.
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Loading...
Load next