Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео)

Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео)
Катерина Павленко виступить перед центральним поєдинком 31-го туру Серії А.

Українська співачка Катерина Павленко виступить перед грою 31-го туру Серії А "Ювентус" – "Інтер".

Солістка гурту Go_A разом з італійською співачкою Ґаєю виконають пісню Джона Леннона "Imagine". Повідомляє УНІАН.

Матч відбудеться 3 квітня й почнеться о 21.45.

Дякую клубам за те, що вони роблять для українських людей і як пропагують мир. 

Я обрав пісню "Imagine" за універсальний текст, це гімн надії, якої сьогодні навчають у школах, щоб наблизити дітей до цінностей миру, братерства та толерантності.

Ми сподіваємось, цей заклик миру дійде до кожного у світі, нагадуючи про фундаментальні засади спорту. Хочу подякувати Ґаї та Катерині за прийняття запрошення та ентузіазм. Катерина прибуде прямо з України, і сподіваюсь, що вона зможе залишитись в Італії на якийсь час, – сказав президент Серії А Лоренцо Казіні.

Нагадаємо, що модель Prada і Lacoste на передовій: що відомо про 21-річного хлопця з Броварів (фото). Зараз Лев Улесов захищає Україну від російських окупантів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео) Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео)
Артист подякував і сказав, що пишається появою такого довгоочікуваного дуету в настільки складні часи.
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Loading...
Load next