"Мені одразу сказали, що воїнів достатньо": Макс Барських відповів Тарасу Тополі на питання щодо служби в ЗСУ

"Мені одразу сказали, що воїнів достатньо": Макс Барських відповів Тарасу Тополі на питання щодо служби в ЗСУ

Популярний український співак Макс Барських відповів своєму колезі Тарасу Тополі, який з 24 лютого перебував на фронті як парамедик, щодо своєї служби у ЗСУ. Виконавець зізнався, що з перших днів повномасштабної війни хотів усіма силами наближати Україну до перемоги, тож узяв у руки зброю. Однак через відсутність будь-якого військового досвіду на передову артиста не відправили і записали його як резервіста.

Тоді Барських зрозумів, що його головна зброя – це музика, і йому вдасться принести більше користі своєю культурною діяльністю. Про це він заявив у випуску ТСН (1+1).

Перед цим Тарас Тополя зацікавився, де саме служив Барських.

Я б уточнив. А де Макс Барських служить? Знаю, що Сашко Положинський пішов до Маркуса, я бачив це. Коли ми були в Києві, я бачив в одній із рот Віталіка Кириченка з гурту "Нумер 482". Мені цікаво, а де Барських?  – прозвучав коментар від фронтмена гурту "Антитіла" в інтерв'ю Яніні Соколовій.

Виконавець хітів "Тумани" та "Буде весна" дав відповідь: "Мені хотілося щось робити, якось допомогти, підтримати дух. Я приїхав до Києва, знайшов один батальйон, але командир мені одразу сказав, що воїнів достатньо, вистачає і я почав виступати з концертами і бути сильнішим у тому, в чому я можу бути сильнішими".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Довбана орда": Бадоєв і Осадча висловилися про шоу Путіна у Лужниках "Довбана орда": Бадоєв і Осадча висловилися про шоу Путіна у Лужниках
Концерт у Лужниках пройшов з нагоди річниці окупації Росією Криму.
"Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео) "Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео)
Маленький хлопчик обізвав президента Росії та жителів країни-агресора.
Loading...
Load next