Учасник "Холостячки-2" зробив камінг-аут і оголосив про заручини з чоловіком

Учасник "Холостячки-2" зробив камінг-аут і оголосив про заручини з чоловіком

Учасник реаліті-шоу “Холостячка 2”, плавець та фрідайвер Андрій Хветкевич зробив несподіване зізнання: він здійснив камінг-аут і розповів, що зробив пропозицію своєму обранцю.

Андрій зізнався, що довгий час навіть замислювався про свою орієнтацію, і не був чесним навіть із собою.

Протягом останнього року він багато розмірковував про себе, і, нарешті, готовий поділитися з усіма своєю правдою.

Довгий час я керувався стереотипами і не був чесним перед собою. Протягом останнього року я багато думав і розмірковував над собою, і, нарешті, я готовий поділитися з усіма вами правдою. Я знаю, що ви любите мене, і я сподіваюся, що ви підтримуєте мене. Я знаю, що у вас можуть бути питання (бо у мене були точно). У будь-якому випадку, я такий який є, і я вчуся приймати і любити себе. Нещодавно він сказав “Так”, і сьогодні ми їдемо у невелику відпустку до Європи, щоб відсвяткувати наше заручення та його день народження, - підписав фото із коханим Хветкевич.

В коментарях люди здебільшого позитивно реагували на таку новину, захоплюючись сміливістю Хветкевича. 

На майбутнє весілля спортсмен натякав ще на початку серпня, коли опублікував фотографію обручок і розповів, що зупинився на прикрасах українського бренду. Вже тоді підписники почали вітати Андрія та розпитувати про другу половинку.

Тоді із заручинами його привітали друзі з проєкту "Холостячка-2" і сама холостячка Злата Огнєвіч, побажавши парі кохання і щастя разом.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція затримала агресивного чоловіка, який неодноразово погрожував Златі Огнєвіч (відео) Поліція затримала агресивного чоловіка, який неодноразово погрожував Златі Огнєвіч (відео)
За скоєне чоловікові загрожує до двох років обмеження волі. 
Ксенія Мішина купила квартиру у Києві (фото) Ксенія Мішина купила квартиру у Києві (фото)
Попереду зірку чекає ремонт та облаштування оселі.
Loading...
Load next