"Бідні і нещасні": Ксенія Мішина розповіла про типовий образ українців за кордоном (відео)

"Бідні і нещасні": Ксенія Мішина розповіла про типовий образ українців за кордоном (відео)
Акторка обурена, що українців сприймають саме так.

Українська акторка Ксенія Мішина разом із сином Платоном два місяці жила в Бельгії, куди їздила за контрактом, який уклала за пів року до початку російського вторгнення в Україну. Повернувшись з-за кордону акторка розповіла, що у європейців сформувався неправильний образ українців.

У подкасті GLOSTER FM артистка згадала про випадок на парковці. З Ксенією заговорив іноземець, якого вразив її дорогий автомобіль. Однак на той момент хлопець ще не знав, що це її машина.

О, яка класна тачка! З України, дивися, — каже він Мішиній. - А кажуть, вони там усі бідні. Дивись, не бідні.

Я така відкриваю машину, а він: "А, це ваша тачка?" Я кажу: "Так, і ми не бідні". А він: "А, ну зрозуміло, а нам тут усім розповідають, що ви всі такі бідні приїхали, а насправді ви не бідні і не нещасні, - згадала Ксенія розмову з незнайомцем.

Мішина обурена тим, що в Європі вважають, що в Україні люди такі нещасні.

Таке відчуття у всіх склалося, що ми ось такі приїхали. Звичайно, трагедія в країні, звичайно. І ми всі дякуємо, що нам допомагають. Але все одно ми круті, ми крута країна, і у нас стільки крутих штук, що там, у Європі лише мріяти про це, - наголосила українська акторка.

Ксенія зазначила, що європейці дуже люблять, коли українці постійно дякують їм, і що іноді її це сильно напружувало.

Дякую, велике вам дякую, Боже, ви нас врятували! Велике вам дякую!" - там всім це треба. Мене просто іноді нудило від цього. Я — людина. Я ішла дох*ріща років до цього, щоби прийти, і про мене сказали: "В мене класна людина сьогодні". І тут все. Там ти ніхто. І там тобі треба: "Дякую! О, як класно, що ви мені допомогли!" Звісно, ми всі вдячні за те, що це відбувається, але все одно я відчула таку історію, що ми такі нещасні приїхали, - розповіла вона.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next