"У нього паралізувало обличчя": Настя Каменських зізналась, чому повернулась в Україну без Потапа

"У нього паралізувало обличчя": Настя Каменських зізналась, чому повернулась в Україну без Потапа

Популярна українська співачка Настя Каменський, яка нещодавно повернулась до Києва, в інтерв'ю для програми "Неймовірна правда про українців" щиро поділилась причинами, чому вона приїхала до України без свого коханого, співака та продюсера Потапа та розповіла, що зробила першим по своєму приїзду.

Я відчула величезне щастя, що потрапила на рідну землю. Перше, що я зробила, ― поїхала до своєї мами. Я дуже за нею скучила, а вона в Україні. Цілувала землю, цілувала свою оселю, ридала, плакала обіймала свою яблуню, яка вродила цього року. Мене переповняло дуже багато емоцій. Це тому, що я застряла, як і багато людей, які були на цей момент у відрядженні або на відпочинку, коли почалася у нас війна, ― говорить Настя.

Настя Каменських повернулася додому сама, тому що Олексій розбирається зі своєю хворобою ― на одному з відео Потапа в Instagram можна було побачити, що щось не так з його обличчям.

У нього паралізувало обличчя. Ми зараз проходимо процес адаптації й більшість українців переживають посттравматичний синдром чи депресію, у когось зі здоров’ям щось ― починає сипатися, нервова система не витримує. Льоша  також дуже багато їздить по благодійних концертах, і зараз в нього є кілька таких проєктів, які він просто повинен завершити. І зовсім-зовсім скоро він приїде додому, ― пояснює співачка.

Зірка також відзначила, що в її сторону та чоловіка отримали великий хейт у соцмережах. 

Хейт, звичайно, величезний і мене це обурює та засмучує. Але що б мені хотілося сказати людям, які вважають, що щось там хто недоробив чи зробив. Здається, що коли людина збирається написати чи сказати щось погане про свого співвітчизника, краще написати пост про те, що у нас війна, і, може, воно так дійде до іншого куточку світу, і там комусь розповість правду. Будь ласка, давайте будемо єдині, єдині у всьому ― допомагати і підтримувати одне одного, ― додала Коменських.

Також Настя Каменських розповіла, як вплинула повномасштабна війна на стосунки із Потапом:

Нас це дуже об’єднало, особливо в перші часи, коли все почалося. Нам потрібно було дуже швидко реагувати, і мій Льоша відразу евакуював з-під Києва 40 людей на західну Україну. Ми дивимося в один бік, у нас одна позиція, одне бачення, мені здається зараз взагалі не до сварок.

Вас також може зацікавити стаття: Коханню бути! Григорій Решетник пояснив рішення показати "Холостяк" під час війни

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Не ганьбіться": Потап висміяв Кадирова за його погрози взяти Польщу (відео) "Не ганьбіться": Потап висміяв Кадирова за його погрози взяти Польщу (відео)
Репер відреагував на заяву глави Чеченської Республіки про те, що вони можуть "взяти Польщу за 6 секунд".
Модель Prada і Lacoste на передовій: що відомо про 21-річного хлопця з Броварів (фото) Модель Prada і Lacoste на передовій: що відомо про 21-річного хлопця з Броварів (фото)
Зараз Лев Улесов захищає Україну від російських окупантів.
Loading...
Load next