"Гнида сезону" за версією Даши Астаф'євої та "розчарування Одеси" від Анатолія Анатоліча: хто це

"Гнида сезону" за версією Даши Астаф'євої та "розчарування Одеси" від Анатолія Анатоліча: хто це
Зрадниці, яка цинічно мовчить про війну в Україні не вибачить ніхто.

Українська модель і співачка Даша Астаф'єва висловилася про зрадницю регіну тодоренко, яка вийшла на червону доріжку Московського кінофестивалю. У той час як російські військові щодня вбивають мирних українців, уродженка Одеси цинічно розважається. 

Важливо пам'ятати відвертих зрадників, мовчунів, активних пропагандистів, адже у майбутньому комусь захочеться "перевзутися у повітрі" і знову працювати в Україні, наче нічого не було.

Астаф'єва у себе в Instagram-stories зазначила, що

"Ригіна Під*ренко" заслуговує на звання "Гнида сезону". 

Також відеозапис з Тодоренко з червоної доріжки прокоментував український телеведучий і шоумен Анатолій Анатоліч. 

Українка на червоній доріжці Московського кінофестивалю. Ця доріжка червона від крові українців, які загинули за останні півроку. Повітряний поцілунок - фотографам. Повітряна тривога - українцям, - написав Анатоліч. 

Нагадаємо, що "Приховує, що гей, але не приховує, що під*рас" - Цибульська про Кіркорова. Українська співачка згадала, як Філіп Кіркоров, який підтримав політику путіна, дружив зі співачкою лише коли вона була під "його крилом".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
З-під обстрілів біля Гостомеля та з сином на руках втекла, - розповіла співачка MamaRika З-під обстрілів біля Гостомеля та з сином на руках втекла, - розповіла співачка MamaRika
Зараз зірка разом з сином знаходиться в Польщі.
Тіна Кароль емоційно звернулася до чоловіка в роковини його смерті (фото) Тіна Кароль емоційно звернулася до чоловіка в роковини його смерті (фото)
Дев'ять років тому, 28 квітня 2013-го, від раку помер чоловік Тіни Кароль.
"Приховує, що гей, але не приховує, що під*рас" - Цибульська про Кіркорова "Приховує, що гей, але не приховує, що під*рас" - Цибульська про Кіркорова
Українська співачка згадала, як Філіп Кіркоров, який підтримав політику путіна, дружив зі співачкою лише коли вона була під "його крилом".
Loading...
Load next