Тіна Кароль відповіла, чи можна пробачити артистів, які розкаялися за співпрацю з рф

Тіна Кароль відповіла, чи можна пробачити артистів, які розкаялися за співпрацю з рф

Українська співачка Тіна Кароль прокоментувала позицію щодо зірок, які співпрацювали з рф навіть після 2014 року. Детальніше своєю думкою Кароль поділилася в інтерв’ю "Голосу Америки". В якості прикладу вона навела Алана Бадоєва.  Про це артистка написала у Instagram.

Бадоєв одразу сказав, що він є "винуватцем" цієї війни, не вторгнення, а війни, що він з 2014 року своїми діями потокав наративу, що це внутрішній конфлікт. Сьогодні ж мені справді цікаво побачити від Бадоєва його фільм "Довга доба", який він зараз монтує, і я розумію, що це буде сильно, - відповіла Кароль. 

Що ж до артистів-"перебєжчіков", Кароль відповіла так:

Сьогодні вони шукають виправдання через те, що народ їх не прийняв, але це все маячня. Сьогодні для України це не означає нічого, хочеш робити щось – роби. Ті, хто хотіли начебто повернутися, ми зараз бачимо, що це була гра, - заявила співачка. 

Нагадаємо, що 8-річна українка виступила на іспанському шоу і довела суддів до сліз (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Назріває новий скандал: фіналісти Нацвідбору KALUSH Orchestra натякнули на необ'єктивність Тіни Кароль Назріває новий скандал: фіналісти Нацвідбору KALUSH Orchestra натякнули на необ'єктивність Тіни Кароль
Кароль разом із продюсером Юрієм Бардашем брала участь у просуванні популярного нині артиста Wellboy.
Зірка та переможець  «Голос. Діти» (2015), а також  «Голос країни» (2020) розлучається Зірка та переможець «Голос. Діти» (2015), а також «Голос країни» (2020) розлучається
Шлюб розривають після 4 місяців подружнього життя.
Тіна Кароль емоційно звернулася до чоловіка в роковини його смерті (фото) Тіна Кароль емоційно звернулася до чоловіка в роковини його смерті (фото)
Дев'ять років тому, 28 квітня 2013-го, від раку помер чоловік Тіни Кароль.
Loading...
Load next