"Я відмовилася від всіх своїх пісень": Тіна Кароль зробила заяву про свої російськомовні пісні

"Я відмовилася від всіх своїх пісень": Тіна Кароль зробила заяву про свої російськомовні пісні

Українська співачка Тіна Кароль продемонструвала свою принципову позицію щодо мовного питання. Так, прямо зі сцени на одному зі своїх концертів зірка заявила, що від російськомовних хітів вона відмовляється. 

Тіна неодноразово виступала на важливих світових майданчиках і брала участь у благодійних турах на підтримку України протягом останніх восьми місяців. Однак знаменитість каже, що жодного разу за цей час не заспівала російською. Хоча раніше всі її знакові композиції були саме російською мовою. Наприклад, Культова "Выше облаков", "Сдаться ты всегда успеешь", "Скандал" та інші. 

Це мій крок. Я відмовилася від всіх своїх пісень, які були російською мовою. З початку війни вони жодного разу не звучали від мене. Це моя пряма заява. Я розумію, що були надзвичайно, можливо, вами улюблені пісні. Пісні, які втішили ваші серця. І не раз. Якими б хітами вони не були, ми не маємо права виконувати пісні російською, - сказала артистка зі сцени. 

Пізніше зірка розповіла, що її російськомовний репертуар викликав різні коментарі від публіки, але вона прийняла рішення і не збирається його міняти.

Багато дискусій і заперечень або підтримки з цього приводу. Це мій шлях, Мій вибір. Йдемо до перемоги разом у всьому. А після вже побачимо що і як. Я не соромлюся минулого, помилок не існує. Різниця думок - це різноманітність, - сказала Тіна Кароль. 

 Нагадаємо, що хвилинка гумору: "двійник" Зеленського висміяв Соловйова і Ківу в новій пародії (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
«Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео) «Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео)
Данилко висловив готовність застрелити Путіна. Артист переконаний, що говорити з президентом країни-агресора марно.
"Доброго вечора, ми з України!": у Кременчуці автори хіту отримали відзнаки (відео) "Доброго вечора, ми з України!": у Кременчуці автори хіту отримали відзнаки (відео)
Цей трек постійно звучить в ефірі цілодобового інформаційного марафону.
Loading...
Load next