Вийшов трейлер фільму "Область Героїв" про окупацію Київщини (відео)

Вийшов трейлер фільму "Область Героїв" про окупацію Київщини (відео)

Вийшов офіційний трейлер українського повнометражного фільму "Область Героїв" автора Олексія Комаровського та режисера-постановника Артура Лермана.

Прем’єра кінопроєкту відбудеться в кінотеатрах України 24 листопада 2022 року, а кошти від кінопоказу підуть на закупівлю обігрівачів для дитячих закладів. 

Герої фільму – хоробрі мешканці Київської області. І вони лише частина великої героїчної нації. Вони є уособленням тисяч таких самих волонтерів-героїв по всій Україні, – зазначив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Фільм "Область Героїв" – це перша масштабна кінореконструкція реальних героїчних історій простих українців. Команда присвятила цей проект всім волонтерам України, які ціною власного життя врятували та продовжують рятувати тисячі життів. Глядач побачить відверту кіносповідь про події, які відбувалися у самому пеклі ворожої окупації: в Бучі, Ворзелі, Гостомелі, Ірпені та інших містах і селах. Кожна героїчна сповідь – це не про одну людину та її історію, а про тисячі українських волонтерів, які уособлюють незламну українську націю. 

Нагадаємо, що зірка "Орла і решки" Бєдняков вдруге став батьком.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next