Відтепер у Києві буде провулок Кузьми Скрябіна

Відтепер у Києві буде провулок Кузьми Скрябіна

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що сьогодні Київрада на засіданні вирішила перейменувати понад 40 вулиць, провулків та площ, назви яких пов’язані з Росією та радянським минулим. 

Серед них виявився і провулок Олександра Бестужева - російського письменника, який помер ще у 1837 році. Тепер цей провулок буде називатися на честь видатного українського музиканта Кузьми Скрябіна, який завжди підтримував Україну.

Нагадаємо, що відома співачка з рф розповіла про отримання українського громадянства.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни? Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни?
Щороку напередодні Нового Року чи не кожен українець думає про головну прикрасу цього свята – ялинку. Про те, яку красуню безпечніше обрати та цінові категорії далі.
В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені
В Україні у листопаді у порівнянні з жовтнем кількість вакансій збільшилась на 18%.
Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг
Компанія NordPass, яка займається питаннями безпеки в інтернеті, опублікувала звіт про найпопулярніші паролі, якими користувачі захищають свої облікові записи.
Loading...
Load next