"Як швидко Київ про все забув": дружину Григорія Решетніка розкритикували за відпочинок із дітьми під час війни

"Як швидко Київ про все забув": дружину Григорія Решетніка розкритикували за відпочинок із дітьми під час війни

Фотографії з відпочинку сім'ї відомого українського телеведучого Григорія Решетніка спровокували дискусії серед українців. Дружина зірки Христина Решетнік із дітьми провела день біля басейну і показала радісні фото з малюками, через що їй дорікнули в тому, що не на часі демонструвати безтурботні будні, коли в країні йде терористична війна. Про це пише Obozrevatel.

Варто додати, що батька сімейства з ними не було. За словами його обраниці в Instagram, телеведучий провів день на роботі, а вона влаштувала дітям "свято перед школою".

Діти є діти. Хочуть трохи свята перед школою. Сьогодні подарувала їм цілий день купань, водних ігор та цілувань у воді. Стільки любові та життя в малечі – не передати словами. Це можна тільки відчути, – поділилася авторка допису.

На кадрах Христина Решетнік із трьома синами – Іваном, Дмитром та Олександром – радісно посміхаються в об'єктив. Відпочивали вони біля басейну в Києві.

Допис дружини відомого телеведучого спровокував дискусію серед українців, які засудили маму за публікацію безтурботних фото, та тих, хто підтримав її бажання влаштувати дітям веселощі біля води.

Хейтери звинуватили Христину Решетнік у тому, що вона ділиться радісними знімками, тоді як багато малюків та їхніх батьків в Україні щодня перебувають під обстрілами.

"Дивлюся і розумію: закінчиться війна – і нічого не зміниться. Одні будуть голодувати, інші – радіти", "Ну окрема стаття хизуватися басейном у такі скрутні часи", " А в нас, мабуть, нема дітей і наші не хочуть. Бояться навіть на вулицю вийти. Як швидко Київ про все забув", "Навіщо це викладати?" – йдеться в повідомленнях.

Утім не всім українцям відпочинок під час повномасштабної війни здався чимось аморальним. Багато користувачів заступилися за маму, наголосивши, що всім дітям за можливості потрібно відволікатися від трагічних новин.

Нагадаємо, раніше Григорій Решетнік пояснив рішення показати "Холостяк" під час війни.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next