Cardi B про агресію Росії проти України: "Я на боці громадян!" (відео)

Cardi B про агресію Росії проти України: "Я на боці громадян!" (відео)
Про напружену ситуацію в Україні говорять не лише світові лідери, а й суперзірки.

Так, американська реперка Cardi B знає, що над Європою зависла загроза війни. У цьому конфлікті вона підтримує мир і громадян. 

Поки цивілізований світ вводить санкції проти російських банків, наближених до Путіна олігархів та їхніх сімей, шоу-бізнес теж не мовчить. Cardi B запитали, що вона думає про "всю цю ситуацію з Росією", а вона розлого відповіла у Twitter.

Хотілося б, щоб ці світові лідери перестали фантазувати про владу й подумали про те, які громадяни дійсно страждають. Крім того, весь світ перебуває в кризі. Війна, санкції, вторгнення мають бути останнім, про що мають турбуватися ці лідери, – заявила реперка.

Пізніше Cardi B додала, що не стає ані на бік НАТО, ані на бік Росії. Вона за мирних громадян, які не хочуть ні війни, ні кризи, ні військового вторгнення.

Я не на боці НАТО, я не на боці Росії, я насправді на боці громадян, тому що, зрештою, у світі зараз криза, – висловилась артистка.

Також артистка додала слова побоювання, на випадок її чіткої позиції у якомусь питанні:

Насправді я хочу сказати багато, але буду займатися своїми справами. Часом мені здається, що я маю таку велику платформу, що коли я скажу неправильні речі, мене можуть вбити, – додала Cardi B.

На тлі останніх подій навколо України все більше світових зірок, лідерів та простих громадян підтримують нас. Разом і до кінця, любі українці!

Нагадаємо, що "Якщо побачу м*скаля в прицілі своєї гвинтівки, то натисну на гачок", – Мухарський. "Снайпер української культури" висловив свою позицію щодо останніх подій в Україні.

Злата Новосельська  - pravdatutnews.com

Читайте також
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Сер Пол Маккартні підтримав Україну Сер Пол Маккартні підтримав Україну
Україну підтримують світові зірки.
Loading...
Load next