На Netflix вийде спецвипуск шоу Девіда Леттермана з Володимиром Зеленським (відео)

На Netflix вийде спецвипуск шоу Девіда Леттермана з Володимиром Зеленським (відео)

Президент України Володимир Зеленський став гостем відомого шоу Девіда Леттермана "Мій наступний гість не потребує представлення" на Netflix. Очікується, що випуск покажуть в кінці цього року. Про це повідомив стрімінговий сервіс у своєму Twitter-акаунті:

Девід Леттерман нещодавно відвідав Київ, щоб взяти інтерв'ю у президента Володимира Зеленського для майбутнього епізоду шоу "Мій наступний гість не потребує представлення".

Інтерв'ю записували в столичному метро. У мережі показали коротке відео зі зйомок.

Нагадаємо, що співак Wellboy розповів, як йому раптово подзвонив путініст Юрій Бардаш (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Британський ведучий Беар Гріллз покаже програму про Зеленського і виживання українців (фото) Британський ведучий Беар Гріллз покаже програму про Зеленського і виживання українців (фото)
Едвард Майкл "Беар" Гріллз — британський мандрівник, телеведучий та письменник. Найбільш відомий завдяки телепрограмі "Man vs. Wild" ("Вижити будь-якою ціною").
"Я хочу всім сміливо заявити, що це брехня", - Соколова відповіла на звинувачення щодо скандалу з “вагнерівцями” "Я хочу всім сміливо заявити, що це брехня", - Соколова відповіла на звинувачення щодо скандалу з “вагнерівцями”
Журналістка опублікувала раніше небачені документи, які, за її словами, викривають причетність верхівки української влади до зриву операції "вагнерівців".
Loading...
Load next