Співак Wellboy розповів, як йому раптово подзвонив путініст Юрій Бардаш (відео)

Співак Wellboy розповів, як йому раптово подзвонив путініст Юрій Бардаш (відео)

Відомий український співак Wellboy розповів, що його колишній продюсер Юрій Бардаш виходив з ним на зв'язок після від'їзду з України. Деталями виконавець поділився в інтерв'ю ЖВЛ.

Так, він мені дзвонив. Я не знаю з якою метою. Можливо, він був нестабільному, неадекватному стані. Я його заблокував, відписався в Instagram... Мені нема про що говорити. Не хочеться навіть згадувати цю людину.

Музикант додав, що попри відсутність продюсера він продовжує сольну кар'єру. У цьому йому допомагає його творчий колектив. 

Не можна сказати, що я самостійний артист. Разом зі мною працює команда і ми разом все робимо. Є однодумці, які допомагають мені постійно. Тому сказати, що я повністю самостійний не можна. Але за цей рік я дійсно став більш самостійний. Мені вже не можна сказати що мені робити, писати, виконувати... В більшості випадків я відповідаю сам за себе, - резюмував виконавець.

Нагадаємо, що Приходько закликала забрати український паспорт і нагороди у Лорак, Лободи і Повалій (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Wellboy вперше після скандалу з путіністом Бардашем випустив кліп (відео) Wellboy вперше після скандалу з путіністом Бардашем випустив кліп (відео)
Нова робота артиста називається "Стиль".
«Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео) «Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео)
Данилко висловив готовність застрелити Путіна. Артист переконаний, що говорити з президентом країни-агресора марно.
Loading...
Load next