Британський ведучий Беар Гріллз покаже програму про Зеленського і виживання українців (фото)

Британський ведучий Беар Гріллз покаже програму про Зеленського і виживання українців (фото)
Едвард Майкл "Беар" Гріллз — британський мандрівник, телеведучий та письменник. Найбільш відомий завдяки телепрограмі "Man vs. Wild" ("Вижити будь-якою ціною").

Відомий британський мандрівник і телеведучий Беар Гріллз відвідав Україну для зйомки програми і зустрівся з президентом Володимиром Зеленським. Повідомив Зеленський у Telegram.

Бере Гріллзе, дякую за цей візит до України! Важливо, щоб світ чув правду про боротьбу українців за свою свободу та демократію, про ракетний терор агресора проти наших людей, - написав Зеленський.

Сам Гріллз повідомив, що цього тижня відвідав Київ, і це було унікальним досвідом для нього.

Оскільки країна вступає в зиму, а її інфраструктура зазнає нападів, виживання мільйонів людей є дуже реальною щоденною боротьбою, - підкреслив він.

Нагадаємо, чому цього сезону всі модниці купують боді?

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Ведучий обіцяє, що завдяки спеціальній програмі "світ побачить президента Зеленського з того боку, з якого його ще ніколи не показували".

 

Читайте також
З 6 грудня в Україні скоротиться термін дії жовтих COVID-сертифікатів: нові правила карантину З 6 грудня в Україні скоротиться термін дії жовтих COVID-сертифікатів: нові правила карантину
У жовтій зоні зараз перебувають Кіровоградська, Тернопільська, Харківська та Чернівецька області, в помаранчевій — Закарпатська та Полтавська області.
"Я хочу всім сміливо заявити, що це брехня", - Соколова відповіла на звинувачення щодо скандалу з “вагнерівцями” "Я хочу всім сміливо заявити, що це брехня", - Соколова відповіла на звинувачення щодо скандалу з “вагнерівцями”
Журналістка опублікувала раніше небачені документи, які, за її словами, викривають причетність верхівки української влади до зриву операції "вагнерівців".
Loading...
Load next