Даніель Салем ледь не загинув на фронті

Даніель Салем ледь не загинув на фронті

Український телеведучий і боєць ЗСУ Даніель Салем у програмі "Як ти?" з Григорієм Решетником розповів, що ледь не загинув на фронті. За його словами, це був найстрашніший день за весь час війни.

Знаменитість розкрив подробиці, як ледь не попрощався з життям. Виявляється, що окупанти оточили їхню з побратимами позицію. У той час Салем лежав в окопі, і, на щастя, по рації його вчасно попередили, що ворог близько.

Маленький такий окоп, він закривав тільки лежачого мене. У рацію кажуть: "День, не хвилюйся, все буде ок", а ворог навколо - танкова лінія, снайперська, і я посередині на лінії обстрілу. Треба було дочекатися, поки приїде евакуація, вони відстріляються і відступлять в іншу сторону, - сказав Салем.

Він додав, що, якби виліз з окопу, то загинув би від кулі снайпера. Пізніше, як розповів Даніель, він залишився без їжі і води. Боєць ЗСУ каже, що якби росіяни підійшли до нього впритул, він би зірвав чеку і вибухнув би разом з ними.

Почув, що тачка. Думав, якщо це вони, то зараз зірву чеку і все, п**дец. Але тут бачу, що наді мною схиляється мій командир і каже: "А що ти думав, ми не повернемося?" Я розплакався. Цим ми і відрізняємося від окупантів, що ми не залишаємо своїх, - додав Салем.

Нагадаємо, що "Президенту передайте", - Коля Серга показав, з чим повернувся з Херсона. 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Loading...
Load next