Який сенс у пісні фаворитів Нацвідбору на Євробачення-2023 TVORCHI

Який сенс у пісні фаворитів Нацвідбору на Євробачення-2023 TVORCHI

Цього року в десятці фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2023 - тернопільський гурт TVORCHI. Він був заснований в 2018 році саунд-продюсером Андрієм Гуцуляком і вокалістом Джеффрі Кенні.  Повідомляє УНІАН.

У нас є важливий меседж, який необхідно донести до всіх, хто почує пісню. Ми співаємо про наш сильний народ зі сталевими серцями. Хто б що не говорив, як би важко не було, ми йдемо далі, і цьому ніхто не може перешкодити. У тексті є слова: "Я не можу пояснити. Скажу тобі як відчуваю: життя - це просто гра. І я граю на перемогу". Ними все сказано, - сказав Ендрю.

Джеффрі додав, що артисти хочуть показати Україну як приклад мужності для всього світу, адже їхня пісня "Heart of Steel" у перекладі означає "Сталеве серце". 

Ця пісня про незламність українського народу, загартованого випробуваннями. Вона про кожного, хто при всій безвиході носить в грудях сталеве серце і йде вперед. А сьогодні це всі ми, українці, - прокоментував Ендрю. 

Нагадаємо, які шанси у фаворитки Нацвідбору Jerry Hei представляти Україну на "Євробаченні-2023". 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Трек-диверсант: Позитив різко звернувся до росіян у новій пісні (відео) Трек-диверсант: Позитив різко звернувся до росіян у новій пісні (відео)
Це остання російськомовна пісня Завгороднього.
Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео) Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео)
Артист подякував і сказав, що пишається появою такого довгоочікуваного дуету в настільки складні часи.
Віра Брежнєва і TAYANNA зворушливо переспівали відому українську пісню (відео) Віра Брежнєва і TAYANNA зворушливо переспівали відому українську пісню (відео)
Співачки виконали пісню "Вишиванка".
Loading...
Load next