США святкують День незалежності: топ-5 фактів країни-союзника України

США святкують День незалежності: топ-5 фактів країни-союзника України

Сьогодні Сполучені Штати Америки святкують 247 річницю підписання Декларації Незалежності від Об'єднаного Королівства Великої Британії, підписаної 4 липня 1776 року.

ТОП-5 фактів про США у День Незалежності:

  1. День Незалежності США святкується щорічно 4 липня. Це національне свято, яке відзначає день прийняття Декларації незалежності від Великої Британії у 1776 році.
  2. Декларація незалежності була підписана 56-ма представниками 13 колоній, що відокремилися від Британської імперії. Цей документ оголосив про створення Сполучених Штатів Америки.
  3. Червоно-біло-синій прапор з 50 зірками і 13 смугами є символом США. Кожна зірка на прапорі представляє один з 50 штатів, а 13 смуг - оригінальні 13 колоній.
  4. День Незалежності в США - це час, коли американці активно готують барбекю та пікніки. Традиційні страви включають гамбургери, хот-доги, стейки та кукурудзу на ковбасці.
  5. Святкування Дня Незалежності розпочинається зі співання національного гімну США - "The Star-Spangled Banner". Цей гімн був написаний під час Війни 1812 року.

Нагадаємо, В Миколаєві викрили агента ФСБ, який планував навести "Кинжал" на оборонний завод

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Олімпійська чемпіонка України Баюл в День Незалежності опублікувала провокативне фото Олімпійська чемпіонка України Баюл в День Незалежності опублікувала провокативне фото
Перша олімпійська чемпіонка незалежної України образилася на те, що її не запросили на святкування Дня Незалежності.
Loading...
Load next