Понад 10 000 пар подали заяву про шлюб онлайн

Понад 10 000 пар подали заяву про шлюб онлайн

Щоб подати заяв у ДРАЦС, потрібно 15 хвилин вільного часу та інтернет. У зручний часнеобхідно зайти у Дію та заповнити форму.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Кожна наша послуга усуває бюрократію та робить складні речі простими. Раніше похід у ДРАЦС та оформлення заяви про реєстрацію шлюбу були довгими та неромантичними. Зараз усе змінилося. У цьому переконалися понад 10 000 тисяч українців, ‒ зазначив Михайло Федоров.

Люди мають витрачати час на важливі справи, а не нудні речі. Тому переводять всі можливі послуги з паперового формату до онлайн.

 Продовжуємо будувати державу, де кожен зможе отримувати послуги швидко, якісно та зручно. Це основа цифрової країни, ‒ наголосив Михайло Федоров.

Нагадаємо, Якщо дитина не виспалася після тривоги, не варто її змушувати йти до школи – Оксен Лісовий

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Прописка" або ж реєстрація місця проживання відтепер можлива онлайн, - Наталія Науменко "Прописка" або ж реєстрація місця проживання відтепер можлива онлайн, - Наталія Науменко
Про удосконалення й спрощення процедури реєстрації місця проживання голова Державної міграційної служби України розповіла під час презентації публічного звіту про результати діяльності Державної міграційної служби України у 2021 році.
Loading...
Load next