У "Дії" онлайн одружились перші три пари (ВІДЕО)

У "Дії" онлайн одружились перші три пари (ВІДЕО)

Шлюб по відеозвʼязку — це буквально й без перебільшень революція у сфері державних послуг, і цими вихідними три пари розписалися в Дії.

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Бета-тест це завжди трепетно й відповідально, тому команда Дії провела в цифровому ДРАЦСі вихідні, ‒ заявив Федоров.

Першими закоханими, які одружилися, стали активіст, військовий, народний депутат Роман Лозинський і фахівчиня із соціальних та поведінкових комунікацій, викладачка УКУ Світлана Кісільова.

Пара була разом під час розпису, бо, крім любові одне до одного, має пристрасть до інновацій. Тому одружилися в Дії першими, як справжні early adopters. Спочатку ми думали, що ключова аудиторія послуги — пари на відстані, а Роман та Світлана вигадали інше застосування сервісу — поєднали онлайн-церемонію та офлайн-весілля. Беріть на замітку, ‒ додав він.

Загалом на бету записалося 2,5 тисячі пар, а вже скоро сервіс буде доступним для всіх.

Україна — перша країна у світі, де не треба буде ходити в ДРАЦС, щоб сказати коханій людині «Так». Перша країна у світі, яка дає змогу одружитися навіть парі на відстані. Незалежно від того, відстань вимірюється містами чи материками.

Нагадаємо, Зеленський підписав закон про єдину роумінгову зону з ЄС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Незабаром в Україні почне діяти режим «без паперів»: Зеленський підписав новий закон Незабаром в Україні почне діяти режим «без паперів»: Зеленський підписав новий закон
Тепер держоргани не зможуть вимагати від українців інформацію, яка вже є в електронних реєстрах.
Loading...
Load next