ЕКСКЛЮЗИВ: співак Панас Буйний розповів про себе усю правду

ЕКСКЛЮЗИВ: співак Панас Буйний розповів про себе усю правду
Співак Панас Буйний вже підкорив своїми піснями бійців на передовій, а тепер планує зібрати аншлаг на своєму першому сольному концерті

Вуса, як в Павла Зіброва , вибілений чуб та пісні на грані фолу. Друзі Богдан та Іван й гадки не мали, що їхній карантинний жарт перетвориться на мега популярний проект «Панас Буйний». Саундпродюсер та музикант ще 2 роки тому спробували записати кумедну пісню власного виробництва заради розваги, але бурхлива реакція на відео буквально шокувала товаришів.

Пісня за піснею приносила Панасу все більше вподобайок та прихильників. Співак зізнається: тепер його пісні співають, навіть на фронті, і це неабияк надихає.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Як правильно скласти резюме та отримати роботу мрії? (відео) Як правильно скласти резюме та отримати роботу мрії? (відео)
Експертну думку висловила Оксана Судомир - директорка з управління персоналу мережі інноваційних шкіл та садків, Бізнес тренерка. Кар’єрний консультант.
В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені
В Україні у листопаді у порівнянні з жовтнем кількість вакансій збільшилась на 18%.
Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг
Компанія NordPass, яка займається питаннями безпеки в інтернеті, опублікувала звіт про найпопулярніші паролі, якими користувачі захищають свої облікові записи.
Loading...
Load next