Анджеліна Джолі застала повітряну тривогу на львівському вокзалі (відео)

Анджеліна Джолі застала повітряну тривогу на львівському вокзалі (відео)
Акторка разом з іншими людьми спустилася в укриття.

Сьогодні під час відвідин Львова, Анджеліна Джолі була на вокзалі, щоб зустріти людей з евакуаційного потяга, який прибув з Покровська.

О 18:30 почалася повітряна тривога. Джолі разом з іншими людьми попрямувала в укриття. На запитання "Чи вам страшно?”, зірка відповіла ”Ні, ні, я в порядку”.

Джерело: Ukraine Media

Нагадаємо, сьогодні до Львова завітала голлівудська акторка та амбасадорка доброї волі ЮНІСЕФ Анджеліна Джолі.

Про мету її візиту повідомила пресслужба BBC, якій надали коментар офіційні представники зірки.

Анджеліна Джолі відвідує Україну, щоб зустрітися з дітьми, які постраждали від конфлікту, та місцевими організаціями, які працюють над їхнім захистом. Її візит — це приватна гуманітарна місія, орієнтована на потреби дітей.

Зокрема акторка відвідала лікарню, де лікують дітей, постраждалих від обстрілів та вибухів, центр для дітей та молоді з інвалідністю, поспілкувалася з родинами евакуйованих та волонтерами.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни? Обираємо ялинку: купити штучну, живу чи у горщику? Які характеристики та ціни?
Щороку напередодні Нового Року чи не кожен українець думає про головну прикрасу цього свята – ялинку. Про те, яку красуню безпечніше обрати та цінові категорії далі.
В Україні від початку 2021 року зафіксовано більше підліткових самогубств, ніж за увесь минулий рік В Україні від початку 2021 року зафіксовано більше підліткових самогубств, ніж за увесь минулий рік
Із початку року в Україні зафіксовано 126 випадків суїцидів серед дітей та підлітків, при цьому за увесь 2020 рік зареєстровано 123 підліткових самогубства.
Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео) Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео)
Однотонні та стримані або ж яскраві та веселі. Учні однієї із львівських шкіл долучилися до Всеукраїнського проєкт "Мішечок" та виготовили рекордну кількість екоторбинок.
Loading...
Load next