Київ потрапив до рейтингу найкомфортніших міст світу

Київ потрапив до рейтингу найкомфортніших міст світу

The Global Liveability Index від британського видання The Economist знову включив Київ до рейтингу найкомфортніших міст світу, але в останню десятку.

Про це повідомляє The Economist. 

У рейтингу 2023 року Київ посів 165 місце зі 173 позицій. Як відомо, такий низький результат спричинений руйнуваннями інфраструктури, через війну. Також серед останніх позицій у рейтингу залишаються Дамаск (Сирія) і Триполі (Лівія).

Перше місце в рейтингу посіла столиця Австрії ‒ Відень, як і торік. Місто отримало найкращі бали за всіма показниками: система охорони здоровʼя, культура, освіта, інфраструктура, стабільність. Копенгаген посів друге місце, а третю й четверту позиції зайняли австралійські міста Мельбурн та Сідней. 

Західноєвропейські міста опинились нижче в рейтингу, через робітничі страйки та громадські заворушення, це вплинуло на їхню стабільність.

Нагадаємо, Платформа Х Ілона Маска сприяла поширенню російської пропаганди

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені
В Україні у листопаді у порівнянні з жовтнем кількість вакансій збільшилась на 18%.
Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг
Компанія NordPass, яка займається питаннями безпеки в інтернеті, опублікувала звіт про найпопулярніші паролі, якими користувачі захищають свої облікові записи.
"Бориспіль" вперше в історії потрапив у топ-15 найбільших аеропортів Європи "Бориспіль" вперше в історії потрапив у топ-15 найбільших аеропортів Європи
Український аеропорт, що знаходиться у Борисполі на Київщині за підсумками січня-квітня увійшов до топ-15 найбільших аеропортів Європи за кількістю пасажирів.
Loading...
Load next