В Україні побільшало мільйонерів – Гетманцев

В Україні побільшало мільйонерів – Гетманцев

За 2023 рік кількість декларацій на суму понад мільйон гривень зросла на 2863 особи. Загальна сума "мільйонних" декларацій становила 12,3 тисячі осіб.

Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

У 2023 році українці подали 266 тисяч декларацій про майновий стан та доходи. Сума задекларованого доходу становила майже 148 мільярдів гривень.  

На 16% збільшилася кількість декларацій на суму понад 1 млн гривень. Такі декларації подала 12374 особи. Таким чином кількість мільйонерів рік до року зросла на 2863 особи, - написав він.

Податкові зобов’язання по податку до сплати в бюджет такими "мільйонерами" визначено у сумі 2,7 мільярда гривень, по військовому збору - 526,5 мільйонів гривень.

Нагадаємо, До будівництва фортифікаційних споруд залучені всі області України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Через коронавірус: гурт Måneskin скасував свій концерт у Києві Через коронавірус: гурт Måneskin скасував свій концерт у Києві
Під час нової хвилі штаму коронавірусу «Омікрон» МОЗ прогнозує по 60 тис. нових випадків захворюваності в Україні щодня.
В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені
В Україні у листопаді у порівнянні з жовтнем кількість вакансій збільшилась на 18%.
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
Loading...
Load next