Слава Камінська засвітилася на сайті ескорт-послуг (фото)

Слава Камінська засвітилася на сайті ескорт-послуг (фото)
Співачка сприйняла цю новину з гумором.

Українська співачка Слава Камінська поскаржилася на те, що хтось із недоброзичливців розмістив її анкету на сайті ескорт-послуг, додавши її фотографію в купальнику. Поширила вона допис у  своєму Instagram.

При цьому зірка сприйняла цю новину з гумором. Примітно і те, що при створенні анкети недоброзичливець дав їй ім'я Злата.

Ну, ок. Тоді поговоримо про наболіле... ну, чесно, прикро. Чому я Злата і де поділися мої сиськи на відосах інтимного характеру? Дуже оригінально. Могли б вже написати, що я транс, наприклад. Вже якась аура загадковості була б присутня. П.С: я вже нічому не дивуюся, - написала Камінська.

Шанувальники співачки залишили жартівливі коментарі до цього посту.

Я відчувала, що ти заробляєш не піснями, Ви заслужили більше переглядів, ніж 86, Лакшері, Скинь їм номер карти, нехай працюють, - пишуть фани.

Нагадаємо, що "Її голову вже не вилікувати": Дмитро Гордон назвав Корольову "у*біщем" за концерт в Урюпінську (відео). Гордон негативно висловився про знаменитостей, які замовчують про війну в Україні.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
Loading...
Load next