«Боляче»: пісня про кохання та розлуку від банкіра Макса Тищука

«Боляче»: пісня про кохання та розлуку від банкіра Макса Тищука

Макс Тищук – new-name української сцени. За професією – банкір, а в душі музикант з раннього дитинства. Весною 2024 року розпочав кар’єру співака з  синглом «Вишиванка». У його музичній скарбниці 3 композиції: «Вишиванка», «Хто ми, де ми», «Небо». Сьогодні автор слів та пісень презентував 4 пісню під назвою «Боляче». Треки артиста написані схиляючись на життєвий досвід та сповнені любов’ю і емоціями. Пісні стануть до вподоби багатьом завдяки справжності. 

«Боляче» — це любовна сповідь про розставання. 

Піснею хочу розповісти про стосунки пари. Дві половинки є невід'ємною частиною. Трек описую різні стадії відносин – від палкого кохання до болючого розставання. У першому куплеті передаю стан, коли одна людина надихається іншою. Другий куплет асоціюється з ранніми відносинами, коли все легко і без суперечок. Найважча історія в кінці, де показується фініш відносин. На жаль буває, коли стосунки розбиті і одному з партнерів все одно, а хтось «вмирає» в середині себе. Я бажаю кожному ніколи не відчувати біль слова «боляче». 

Автором слів та музики виступив сам Макс Тищук, планується зйомка відеороботи. 

Макс Тищук: «Нехай пісня допоможе кожному чоловікові справитись зі своїми почуттями у складний час» 

Сингл «Боляче» доступний для прослуховування на всіх цифрових майданчиках країни!

 

Читайте також
Wellboy вперше після скандалу з путіністом Бардашем випустив кліп (відео) Wellboy вперше після скандалу з путіністом Бардашем випустив кліп (відео)
Нова робота артиста називається "Стиль".
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Loading...
Load next